Η εταιρία KAVAFAKIS, ξεκινά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1900, με αντικείμενο την κατασκευή, πώληση εγκατάσταση και συντήρηση διαφόρων μηχανημάτων στην Ελληνική αγορά.

Η παράδοση συνεχίζεται και η επιχείρηση περνά στα χέρια της επόμενης και της επόμενης γενιάς, με σκοπό να εξελίσεται και να καλύπτει με συνέπεια τις ανάγκες παραγωγής της αγοράς της εκάστοτε εποχής.

Η εμπειρία, η εξειδίκευση και οι σπουδές των ιδιοκτητών της σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δίνουν επιτυχίες και τρόπους να υπάρχει πάντα με το όνομα κατά παράδοση "KAVAFAKIS" αλλά με διαφορετικές Νομικές μορφές.

Απο το 1989 αρχίζει και η ειδίκευση στον χώρο της επεξεργασίας και συσκευασίας χάρτου.

Η ανοδική πορεία στον χώρο παραγωγής Μηχανημάτων Συσκευασίας, ώθησε την επιχείρηση στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού, στην αύξηση του καταρτισμένου προσωπικού και τελικά στην ίδρυση της ΚΑΒΑΦΑΚΗΣ Π. & ΣΙΑ ΟΕ στις αρχές του Απριλίου 2001 με αντικείμενο εργασίας αυτό στο οποίο έχει εξειδικευτεί, δηλαδή τα Μηχανήματα Επεξεργασίας και Συσκευασίας Χάρτου.

Το 2014 η εταιρεία άλλαξε νομική μορφη σε KAVAFAKIS MACHINERY S.A. Με την συγκεκριμένη μορφή υπάρχει σήμερα σταθερά, ανοδικά στην αγορά.

 

MIAC 2011 at Lucca - Italia
MIAC 2011 at Lucca - Italia
Syskeyasia 2014 at Athens - Greece
Syskeyasia 2014
at Athens - Greece
Tissue World Americas 2014 at Miami - USA
Tissue World Americas 2014
at Miami - USA
 Η χρήση και η απόδοση των μηχανημάτων στην παραγωγή αφήνει ευχαριστημένους τους πελάτες και κρατά το όνομα KAVAFAKIS στην λίστα των καλυτέρων κατασκευαστών.

Η τεχνογνωσία και η υψηλή επιστημονική κατάρτιση των εταίρων της δίνει εγγύηση και είναι η απαραίτητη προυπόθεση για την παραγωγή μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας πιστότητας και σύγχρονης αισθητικής.

Συντηρεί με οργανωμένο Service τα μηχανήματα παραγωγής σ όλη την Ελλάδα, αλλά και τα αναβαθμίζει αν υπάρχει λόγος χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

Παρακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς ώστε να παράγει προϊόντα ανταγωνιστικά σε παραγωγή, κόστος και ποιότητα.

Συμμετέχει σε κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού για όφελος και προβολή της.

Οι πελάτες, το μεγάλο κεφάλαιο της επιχείρησης , είναι αυτοί που διαγράφουν επίσης λαμπρές σταδιοδρομίες με μηχανήματα της KAVAFAKIS, εδραιώνονται όλο και πιο στέρεα στον χώρο της επεξεργασίας και συσκευασίας χάρτου, και συστήνουν σε νεότερους επιχειρηματίες την αγορά μηχανημάτων, μόνο από την KAVAFAKIS με εμπιστοσύνη και σιγουριά.